ZOOM H4N recorder

ZOOM H4N recorder
Als representatie van de nieuwe generatie digitale recorders biedt de Zoom H4N superieure geluidskwaliteit en een sterk verbeterde gebruikersinterface. Zoom's meest complete digitale recorder zal je verbazen, voor iedere toepassing! De onboard microfoons van de Zoom H4n zijn in X/Y geplaatst zodat ze beide altijd dezelfde afstand hebben t.o.v. het te registeren object.
Het frequentiebereik blijft tijdens de opname uniform, geen kleuring of andere toevoeging. Het resultaat is een stereo opname met natuurlijke diepte en goede plaatsing in het stereobeeld.
Iedereen weet dat goede plaatsing van de microfoon essentieel is voor een goede opname. De H4n is in staat om een 4 kanaals opname te maken door gebruik te maken van zijn eigen microfoons en twee externe, of door gebruik te maken van de directe inputs. De 4-kanaals opname mogelijkheid i.c.m. de hoge kwaliteit microfoon preamps zorgen voor de uitmuntende geluidskwaliteit.
De ingangsgevoeliggheid is handmatig of automatisch in te stellen.
 De Zoom H4n gebruikt compact SD kaarten of de nieuwe SDHC standaard waarmee op 32GB tot 15 uur aan data is op te slaan. Gebruik je MP3 formaat dan is de beschikbare ruimte zelfs 550 uur! De H4n functioneert tevens als USB interface zodat je direct op een MAC of PC kunt registreren.Gebruik je favoriete audio software of de meegeleverde Cubase LE 4 van Steinberg en je kunt starten met je eerste muziekproductie!