BOSS GT-100

De langverwachte opvolger van de GT-10 is er! Maak kennis met de nieuwe aanvoerder van de BOSS-effecten, de GT-100, met zijn volledig vernieuwde versterkermodellering, waarmee je zowel klassieke versterkers reconstrueert als nieuwe futuristische COSM-klanken creëert. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel is voorzien van maar liefst twee LCD's. De EZ TONE-modus werd uitgebreid met de nieuwe AMP CUSTOMIZE- en OD/DS CUSTOMIZE-functies. De GT-100 is een krachtige processor met zowel klassieke als hypermoderne klanken en effecten, in een sympathiek ogende maar stevige behuizing!

Geavanceerde COSM-versterker: Meer dan vintage

Met zijn revolutionaire COSM-processor opent de GT-100 een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor klank en expressie. De GT-100 reconstrueert nauwgezet alle details van vintage versterkers en hoe ze zich gedragen. Hij kan dus niet alleen vintage versterkers perfect klonen, hij biedt ook onvoorstelbare nieuwe klankmogelijkheden. Met de AMP CUSTOMIZE-functie kan je klassieke versterkers bijna onbeperkt bewerken. Zo creëer je volledig nieuwe, nooit gehoorde klanken.

Eenvoudige en intuïtieve bediening

Dankzij het bedieningspaneel met 2 LCD's en 8 knoppen is de GT-100 heel snel en eenvoudig te bedienen. Je hoeft nooit in menu's te zoeken, want elke functie is direct beschikbaar. Klanken bewerken gaat vlotter dan ooit. Alle patches, versterkers en overdrive/distortions kunnen vanaf nul worden opgebouwd en aangepast met de handige grafische TONE GRID.

Nieuwe klankmogelijkheden met de ACCEL-pedaal

Er ontstaat een nieuwe expressieve dimensie dankzij de ACCEL-pedaal, waarmee je meerdere parameters tegelijk kunt aansturen, alsook tijdsafhankelijke effecten zoals FEEDBACKER, S-BEND, TWIST, enz. Experimenteer met creatieve combinaties van parameters en beïnvloed ze in real time met de pedaal.

Nieuwe A/B Channel Divide-functie

Nog een opmerkelijke nieuwe functie in de GT-100 is de veelzijdige A/B Channel Divide. Wijs verschillende versterkers en effecten toe aan elk van de kanalen en splits het signaal niet alleen volgens dynamiek, maar ook op basis van frequentie. Elk kanaal heeft zijn eigen instellingen voor versterkers en effecten. De mogelijkheden voor de klank nemen alsmaar toe! Kies bv. een zachte, milde leadklank voor de midden- en hoge tonen, en een zware, hakkende klank voor het laag.