BOSS JS-10

Gloednieuwe Jam Band met full-range 2.1-geluid!

Neem je gitaar of bas en een microfoon, plug ze in de nieuwe BOSS eBand en verbaas je vrienden, familie en fans! De eBand JS-10 is klein en autonoom, maar hij vult de ruimte met een full-range geluid afkomstig van zijn 2.1-geluidssysteem en zijn professionele BOSS-effecten. Jam mee met een van de vele interne song tracks en audio loops, en voeg je eigen playlist met favoriete songs toe via een USB-stick of een SD-kaartje. Het tempo en de toonaard van de songs wijzigen of je muziek opnemen, het is echt kinderspel. De eBand is het compacte, alles-in-één jam station met professionele eigenschappen en een sound die staat als een huis.

Krachtig 2.1-kanaals geluid

De eBand JS-10 is compact en draagbaar, maar zijn prestaties zijn indrukwekkend. Een innovatief 2.1-kanaals luidsprekersysteem geeft de afgespeelde songs en de ingebouwde effecten en COSM-versterkers weer met diepe bassen die de grond doen daveren.

Professionele BOSS-effecten ingebouwd

Laat je creativiteit los op de geweldige BOSS-effecten en COSM-versterkers die in de eBand JS-10 zijn ingebouwd — van dezelfde kwaliteit als die van de GT-100. Verder zijn er enkele coole extraatjes zoals een directe opnamefunctie en Center Cancel om zelf een partij mee te spelen.

Twee ingangskanalen met individuele effectroutes

Er zijn twee onafhankelijke ingangskanalen, elk met hun eigen routing voor effecten en COSM-versterkers. Je kan gelijk welke combinatie van gitaar en/of bas en/of microfoon gebruiken, ideaal om in duo te jammen of voor privé-lessen (zie hieronder).

Uitgebreide muziekbibliotheek

De eBand JS-10 zit vol met coole, nieuwe tracks om op mee te jammen, waaronder 350 audio loops en 50 nieuwe songs. De keuze is nu nog uitgebreid met nieuwe variaties van instrumentcombinaties, zoals “minus-one” audio voor bas, twee gitaren en gitaar en bas. Speel e favoriete MP3's en WAV's rechtstreeks af van een USB-stick of importeer ze in de JS-10 vanaf een computer via USB. Bovendien kan de JS-10 alles wat je zelf meespeelt op de songs met effecten en al opnemen.

Uitstekende studiehulp

Met de eBand JS-10 kan je meejammen met je favoriete songs, en het tempo en de toonaard aanpassen aan je eigen voorkeur, zonder enig kwaliteitsverlies. Je kan fragmenten van een song in een lus laten herhalen en de snelle passages vertragen, analyseren en inoefenen. Dankzij zijn twee ingangskanalen is de eBand ook een uitstekend didactisch hulpmiddel. Bijvoorbeeld, een gitaarleraar en -leerling kunnen allebei hun instrument inpluggen in dezelfde eBand; de leraar speelt een riff of solo voor of neemt hem snel op op een interne backing track en de leerling speelt het na. Een handige, efficiënte en leuke leermethode!