T-Rex Fuel Tank Goliath

We kenden al de succesvolle Fuel Tank Classic, Junior en Chameleon. Nu gaat T-Rex nog eens een reuzenstap verder met de T-Rex Fuel Tank Goliath! Deze monsterlijke multi-voeding voorziet met zijn 3000 mA aan stroomsterkte moeiteloos uw complete pedalboard van energie. Alleen al de eerste vijf outputs leveren elk een indrukwekkende 450 mA aan power.

'Maar kan ik ook een 12 Volt-pedaal voeden?' is vaak de eerste vraag die de veeleisende gitarist stelt. Natuurlijk! Sterker nog, de vijf 9 volt-outputs zijn elk afzonderlijk naar 12 volt te schakelen middels een vijftal dip-switches. En ook aan de vreemde eenden in de bijt is gedacht, getuige de 12 Volt AC- én 18 Volt DC-uitgang. Een zeer veelzijdige pedalboard-voeding, geschikt voor zelfs de dorstigste pedalen.

De diverse outputs zijn geïsoleerd, voor een volledig storingsvrije werking van de Fuel Tank Goliath. Dit draagt samen met de robuuste constructie bij aan de bekende T-Rex-betrouwbaarheid. De voeding - die overigens voorzien is van een gemakkelijk te vervangen externe zekering - wordt geleverd inclusief een keur aan kabels en een bevestiging voor uw pedalboard.