BOSS VE20

 

Wie beweerde er ook al weer dat effectpedalen alleen voor gitaristen zijn weggelegd? De bijzonder gebruiksvriendelijke VE-20 werd speciaal voor zangers ontwikkeld en bevat de meest geavanceerde stemeffecttechnologie op de markt. Trap de voetschakelaar in en je zangpartij wordt met prachtige koorstemmen aangedikt. Indien nodig, wordt de toonhoogte eveneens gecorrigeerd. En als je de creatieve toer op wilt gaan, voeg je gewoon een effect zoals “Distortion”, “Radio” of “Strobe” toe. Tevens bevat hij een “Phrase Loop”-functie waarmee je in je eentje een indrukwekkend zangarrangement kunt creëren, terwijl het publiek erbij staat. De VE-20 kan zowel met batterijen als een adapter worden gebruikt.

  • Effecten afgestemd op zangstemmen: “Harmony”, “Double-Track”, “Dynamics”, “Reverb”, “Delay” e.v.a.
  • Je kunt 3-stemmige koortjes of layers gebruiken.
  • Efficiënte toonhoogtecorrectie in realtime.
  • Phrase Looper met een opnameduur van 38 seconden (in mono).
  • Kan met 6 AA-batterijen of een adapter (PSA) worden gebruikt.
  • Fantoomvoeding voor condensatormicrofoons.
  • Eenvoudige bediening, ultrastevige BOSS-behuizing.

 

Gewoon kwaliteit

Met de BOSS VE-20 voeg je een extra dimensie toe aan je zang! De VE-20 bevat namelijk alle belangrijke effecten voor zangstemmen, zoals reverb, delay, dynamiek, chorus e.v.a. Tot nu toe had je als zanger vrijwel geen controle over deze effecten, omdat de man in de zaal dit voor zijn rekening nam. Met de VE-20 mag je eindelijk zelf achter het stuur van je zangsound plaatsnemen. Kies gewoon één van je favoriete instellingen en begin te zingen – er hoeft nagenoeg niets geprogrammeerd te worden. De VE-20 is een slimme effectprocessor voor zangers met of zonder technische knowhow. En geen nood: wie echt aan zijn sound wilt sleutelen, kan dit eveneens met de editfuncties van de VE-20.

Een harmonisch geheel

Voorzie je zangpartij op de gewenste momenten van koorstemmen door het harmonie-interval te kiezen of meteen blokzettingen (de terts erboven en de kwint eronder) te gebruiken. Dergelijke instellingen kun je opslaan en op het gewenste tijdstip weer oproepen. Met de “Double Track”-functie kun je je stem meer volume geven. Het beste aan de VE-20 is waarschijnlijk dat al deze mogelijkheden heel eenvoudig te gebruiken zijn. Je hoeft niets te programmeren en geen noten op een extern klavier te spelen, zoals bij gebruik van een vocoder – begin gewoon te zingen en laat de VE-20 zijn werk doen!

Sound-on-sound

Zing de eerste partij, neem hem op en voeg er vervolgens andere partijen aan toe. De “Phrase Loop”-functie is afkomstig van de RE-20XL Loop Station van BOSS en wérkt gewoon. Je beschikt over een opnameduur van 38 seconden in mono en het aantal overdubs is onbeperkt. Deze functie kan zelfs in realtime worden gebruikt. Van “doo-wop” tot stemimitaties van een drumcomputer – met deze functie maak je gegarandeerd indruk!

Gemaakt om tegen een stoot te kunnen

De VE-20 is voorzien van dezelfde behuizing als de andere effectpedalen van BOSS. Zo weet je meteen dat hij tegen een stootje kan. Hij heeft dezelfde afmetingen als de pedalen van de Twin Pedal-serie en past zonder problemen in pedalenbakken van BOSS en andere koffers.